donderdag 1 december 2011

Creatieve adventkalenders

De December maand is begonnen, de maand van winterse kou, gezellige kaarsjes, kadootjes, lekker eten en heel veel creativiteit.

Zoals sommigen van jullie weten doe ik actief mee met de Dutch swappers, een groep creatieve nederlanders die leuke dingen maken en die onder een bepaald thema dit met elkaar ruilen via de post. En natuurlijk ook heel veel kennis en leuks tips delen op het forum. Iedereen kan zich daar voor aanmelden als je maar creatief bent, in welke discipline dan ook.

Hieronder dan ook de leukste adventkalender van het jaar, gemaakt door de Dutch Swappers, een zeer actieve en creatieve nederlandstalige groep van swappers op Swap-bot.

Laat je door ons inspireren, iedere dag wordt er rond het middaguur een nieuw vakje gevuld met een creatieve tutorial, een give-away, een free printable en nog meer spannends.
 Je kunt deze advent kalender ook op je eigen blog plaatsen door get the code here aan te klikken en deze te copy pasten naar je eigen blog.

Ook zit ik met mijn handgemaakte artikelen op etsy En van de leukste online shopping malls met alleen maar kleine ondernemingen met handgemaakte artikelen, hobbymateriaal etc. En ook hun Nederlandse afdeling heeft een leuke advent kalender gemaakt met allerlei creatieve doe dingen.

Advent kalender Etsy


Je hoeft je niet te vervelen deze December maand!ps: Deze wil ik je ook niet onthouden, geen advent kalender maar wel een hele leuke doe het zelf tafel versiering van Little-z om uit te printen en te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten