zondag 30 oktober 2011

Nieuwtjes

A.S koopzondag ( 6 November 2011) vind je Hoodwinked op Diezijn leuk hip en handgemaakt markt Groningen (Vismarkt ). Met maar liefst 73 andere kramen met waanzinnig leuke spullen, is er voor ieder wat wils. Op www.diezijn-leuk.nl vind je alle andere deelnermers het aanbod is enorm divers en je kunt zelfs een bijzonder soepje komen nuttigen bij de soepbus van Soepsooi

Wat dat is? "Diezijn leuk!" is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten van Nederlandse ondernemers en hobbyisten. Maar ook de gelegenheid om geïnspireerd te raken en leuke hobby-materialen aan te schaffen. Bovendien vind je hier leuke rariteiten, vintage en retro-artikelen. Kortom, de ideale plek om een origineel cadeau te vinden voor Sinterklaas en Kerst of om jezelf eens te verwennen.

Op de Hip en Handgemaakt Markt vind je eens iets anders dan het doorsnee-aanbod en ontmoet je de personen achter dat leuke product dat je al eens in de flow of de 101 woonideeen zag. Met een hele Vismarkt vol is er volop keuze: vilt, glaskralen, illustraties, kunst, houten speelgoed, sieraden, accessoires, zpagetti, feestartikelen, knuffels, tassen, kleding en zo veel meer.

Nieuw in de Webshop

Ik heb ook weer flink lopen speuren naar allerlei bijzonder producten die goed passen bij Hoodwinked. Nieuw in mijn web shop vind je dan ook.
 


Een nieuwe collectie kaarten van Hidden Eloise die ook zeer geschikt zijn voor de feestdagen.

En voor de koukleumen onder ons, heerlijke warme Chileense sloffen, ambachtelijk gemaakt met een zooltje van zalmleer.
 Deze producten en een groot aantal nieuwe producten van eigen hand ( nog niet in de webshop) neem ik mee naar de markten.
Agenda Winter 2011
6 November 2011 11.00-17.00 Diezijn leuk Hip en handgemaakt markt
Vismarkt Groningen

10 December 2011 Kerstmarkt
in het dorpshuis Vierhuizen

11 December 2011  13.00-19.00 Kerstmarkt
Op het plein bij molen de Lelie Eenrum

16 December Wintermarkt
Buitenpost

17 December Midwinterwol
Huize Bareveld in Nieuwe Diep ( drenthe )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten