donderdag 28 maart 2013

Dutch swappers meeting 2013 :)

Degene die mijn blog wel vaker lezen, kan het niet ontgaan zijn ik hou van alles wat handgemaakt is. Ik maak dingen zelf, ik leer anderen om zelf dingen te maken ( vilten in mijn geval ) ik organiseer markten waar veel handgemaakt moois te koop is ( om vooral in mijn eigen koopdrang te voorzien, maar als ik last van handgemaakte spullen koopdrang heb, dan hebben vast meer mensen daar last van dacht ik, en dat had ik goed gedacht :) ) Maar ik hou ook erg van kletsen, lekker eten en verassingen met name in de vorm van cadeautjes.

Deze mooie gehaakte slinger is afkomstig van 'sproet' en past wel heel erg mooi bij mijn olijfgroene glitter muur.

Dus tijdens de Dutch Swappers meeting afgelopen zaterdag kon de lol niet op. Met vele van de meiden daar is er een hechte band gegroeid en wordt er lief en leed gedeeld tijdens zo'n meeting. Wat bijzonder om op zo'n manier zulke mooie mensen te mogen ontmoeten.Ik reed dit keer traditie getrouw weer met Kyra mee en dit keer werden we vergezeld door Sandra, dus de voorpret begon al in de auto. Met tassen vol handgemaakte cadeaus, veel zoets en een een salade met veel knoflook.


In Naarden aangekomen was het kippenhok al compleet en na snel wat taart, cake en chocolade naar binnen te hebben gewerkt ( als lunch ) begonnen we met het 'Sinterklaas' spel. Waar je bij ons alleen maar hele mooie handgemaakte en/of hobby materiaal vind en waar je extreem hebberig van wordt maar waar je snel leert dat je je vooral niet mag hechten.


Het was weer een geweldig mooi en gezellige dag, met fijne gesprekken, een frisse wandeling, inspiratie, creativiteit en veel te veel lekker eten.

Voldaan kwam ik s'nachts weer aan in Groningen met een flinke buit aan handgemaakt moois.

En dit is de complete buit, handgemaakte zeep (van Marieke), een super coole tekkel ( die ik van Susan kreeg voor de 1 handgemaakt item swap ), een tas van vintage dekens (Kyra ) een gehaakte baret en schilderij ( van Lisette ) de gehaakte slinger ( van Miranda ) en een paar mooie tassen banden ook van Susan voor mijn vilten tassen project.

De Tekkel nog even beter uitgelicht. Hij stond op mijn Pinterest whislist en ben er zo ontzettend blij mee!!!! Nogmaaks dankjewel Susan

En dankjewel Dutch Swapper meiden :)2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk verslag en wat een mooie buit heb je! Ik ben ook zo blij met die vrolijke foto! :) X!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zoooo jij hebt een mooie buit gescoord!!! Tot de volgende keer!

    BeantwoordenVerwijderen