zaterdag 6 april 2013

Diezijn leuk! én handgemaakt markt voortstelronde: Leer enco

Na net met trillende knietjes op radio Noord te mogen kletsen over de Diezijn leuk! én handgemaakt markt morgen op de Vismarkt in Groningen ( 11.00 -17.00 ) schrijf ik de laatste voorstelronde. Want morgen mag je al je vragen zelf stellen aan de standhouders.

Wist je trouwens dat je morgen tijdens het handgemaakt winkelen zomaar (4 verschillende) gratis kaarten kunt krijgen. De kaarten zijn ontworpen door de 4 Diezijn leukerts zelf.

En dan nu last but not least Leer enco stelt zich aan jullie voor:

Leer & Co
Voor handgemaakte tassen, sieraden en kleding van leer en stof.Na jaren als verpleegkundige werkzaam te zijn geweest, gooide ik vorig jaar mijn roer om. Nu doe ik waar ik echt gelukkig van word, namelijk mooie dingen maken. Tevens ben ik in opleiding voor zadelpasser en -maker. Dit komt voort uit mijn andere passie; paarden!


Ondertussen ben ik alweer een aantal jaren fanatiek bezig met het naaien van kleding. Want het naaien zit in de genen. Alle oma's waren ook in de weer met naald en draad en ook mijn moeder heeft me al vroeg achter de naaimachine gezet. Sinds een dik half jaar werk ik ook met leer. De grootste drive achter het creëren is mijn liefde voor het zoeken naar prachtige kleurcombinaties en combinaties van materialen. Vaak kost het veel tijd om een product uit te denken, maar daarna komt het vanuit het plaatje in mijn hoofd 'uit mijn handen stromen'. Ik vind het bijvoorbeeld prachtig als ik een mooie tas heb, dat er minstens zo'n mooie binnenkant in zit. Verder ben ik gek op randjes, kantjes en mooie details in kleding zoals een bijzondere rits, studs of glimsteentjes die het geheel helemaal (af) maken. Daarbij hecht ik veel waarde aan een goede afwerking.  
Mijn producten zijn uiteraard door mij zelf handgemaakt. Ze hebben prachtige kleuren, zijn stoer met een elegante touch. Ze zijn modebewust en mooi van buiten en van binnen! Ik hoop jullie te zien op de Diezijn leuk!Alvast bedankt en tot zondag!! 
Diezijn leuk! én handgemaakt markt koopzondag 7 April 2013 op de Vismarkt in Groningen.

Groetjes,
CobieGeen opmerkingen:

Een reactie posten