dinsdag 21 februari 2012

Diezijn leuk hip en handgemaakt markt voorstel ronde: Chocoladedroom

Wie houdt er niet van Chocolade? Op de meeste mensen heeft chocolade een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Bij mijzelf kun je gerust spreken van een verslaving. Ik ben daarom helemaal in mijn nopjes met de deze deelnemer Van Diezijn leuk Hip en handgemaakt markt koopzondag 1 April op de vismarkt in Groningen.
Chocoladedroom stelt zich aan u voor
Mijn naam is Abeldina Kajuiter-Cazemier en samen met mijn man Klaas Kajuiter hebben wij het bedrijf chocoladedroom. wij zijn gespecialiseerd in het maken van ambachtelijke fair trade hand gemaakte bonbons. Het is de creativiteit die het chocolade vak met zich mee brengt en natuurlijk dat het zo lekker smaakt,dat wij met ons bedrijf zijn begonnen. Dit doen wij nu zo`n 2 jaar en in die 2 jaar hebben wij al heel veel mensen enthousiast kunnen maken voor het eten van echt lekkere chocolade.

Onze chocolade is volledig plantaardig en dus ook te verdragen voor mensen met een koemelk allergie of mensen met lactose intolerantie, maar ook voor veganisten en mensen met een suiker beperkt dieet!Op de markt zullen zij diverse choco lekkernijen verkopen en natuurlijk veel in het Paas thema, want de markt valt in het weekend voor Pasen. Dus heb je in ieder geval een goed excuus om je te goed te doen aan al die chocolade van chocoladedroom.
Bij chocoladedroom kun je trouwens ook terecht voor diverse workshops en chocolade proeverijen.

Wilde u ook altijd al weten hoe een bonbon wordt gemaakt?

Met Chocoladedroom krijgt u de kans om dit zelf een keer te doen. Door met een groep of via open inschrijving een workshop Bonbons maken te volgen, een kinderfeestje, tienerfeestje of een bonbonproeverij te laten verzorgen door Chocoladedroom in Niekerk.


Open inschrijving Chocoladeworkshop 2012
Donderdag 9 Februari om 20.00 uur
Zaterdag 25 Februari om 15.00 uur
Donderdag 15 maart om 20.00 uur


Bent u alleen of wilt u samen met uw vriend of vriendin een workshop bonbons maken volgen, dan kunt u nu reserveren. Via een e-mailtje aan. info@chocoladedroom.nl. Workshops gaan door bij minimaal 5 personen.

* Chocoladeworkshop per groep tot 10 personen
Voor grote groepen ook op locatie (alleen in de provincie Groningen). De workshops zijn onder begeleiding van een chocolatier en duren ongeveer 2 uur. Al het lekkers dat u heeft gemaakt mag u mee naar huis nemen.

* Nieuw nu ook workshops marsepeinbloemen maken op chocolade.
minimaal 5 personen maximaal 7 personen.

* Kinderfeestjes voor kinderen vanaf 7 jaar.
minimaal 7 kinderen maximaal 10 kinderen.

* Tienerfeestjes voor kinderen vanaf 12 jaar tot 18 jaar.
minimaal 7 kinderen maximaal 10 kinderen.

* Bonbonproeverij per groep tot 12 personen
Voor grote groepen ook op locatie (alleen in de provincie Groningen).

Voor vragen over een workshop of kinderfeestje kunt u natuurlijk altijd even bellen of mailen.

Chocoladedroom
Niekerk-Grootegast
Tel: 06-36497867
mailto:info@chocoladedroom.nl
Web Site:http://www.chocoladedroom.nl

Blijf mijn blog volgen voor nog meer leuke verhalen over de standhouders van de hip en handgemaakt markt Groningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten