woensdag 28 maart 2012

Diezijn leuk! Hip en handgemaakt markt Groningen voorstel ronde: Atelier Saartje

Gisteren hadden we in de voorstel ronde Wolinhout en vandaag de andere helft van deze wollige kraam: Atelier Saartje. Je vind hun kraam a.s zondag (01-04-2012)op de vismarkt in Groningen. Aan de kant van de Albert Hein, in het midden stuk met het gezicht richting Wagamama.
Atelier Saartje stelt zich aan u voor:

Mijn naam is Geralda Snoeyer en heb sinds een aantal jaren mijn eigen atelier in wol en vilt producten. De eerste ervaring met wol was het wikkelen van kabouters en paddenstoelen.Daarna kwamen de wandkleden en de plateau's met verschillende seizoen figuren.Na een week vilten op Terschelling o.l.v Paulien Sijtsema ben ik helemaal "gegrepen" door het natvilten. Vorig jaar heb ik een masterclass gevolgd bij Charity van der Meer en nu maak ik veel kleding van wol op zijde. Ook verwerk ik stof en wol samen in kleding stukken.Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn werk? Kom dan op zondag 1 april naar de "die zijn leuk" markt in Groningen. Daar sta ik samen met Paulien Sijtsema van Wolinhout.
Ook geven we uitleg/demonstraties van droog en nat vilten.

We hebben o.a te koop: kleding, tassen, vrouwfiguren, kettingen, wol pakketten en paas kippen. Er zijn voorbeelden van wol en viltproducten te zien die je kunt maken in een workshop.

Graag tot ziens op de vismarkt in Groningen op 1 april!

Geralda Snoeyer,
Atelier Saartje,
Lettelbert.

1 opmerking:

 1. Wat leuk om jou hier te zien Geralda!
  Als het een beetje meezit kom ik zondag op de markt. Misschien spreken we elkaar!
  Groetjes,
  Karin Steenge
  demerle.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen