zaterdag 31 maart 2012

Diezijn leuk! Hip en handgemaakt markt Groningen voorstel ronde:Happy tree

Vandaag de laatste voorstel ronde voor Diezijn leuk hip en handgemaakt markt 1 April. Want morgen is het al zover. Glaskralen, vilt, kleding, speelgoed, hebbedingen, lekkere dingen, woonaccessoires, hobby materiaal, illustraties, zeep en zelfs een lammetjes ( ooooh). Maar liefst 85 kramen met alleen maar leuke, creatieve en originele producten. This is shopping heaven!

En vergeet niet het is het laatste weekend voor pasen, dus wie weet vind je wel wat leuks om in de paassferen te komen. En het is volgende maand ook al weer moederdag, nergens anders zoveel kans op een leuk cadeau voor een leuke moeder als op de hip en handgemaakt markt in Groningen.




Maar eerst nog een voorstel ronde..

Happy tree stelt zich aan u voor.


Wij zijn Annemiek en Miranda en gek op alles wat kleurig, bijzonder, gek, vrolijk en origineel is. Daarom zijn wij samen Happy-Tree gestart zodat wij alles, maar dan ook echt alles, waar wij zelf vrolijk van worden kunnen maken en met iedereen kunnen delen in de hoop onze vrolijkheid te verspreiden. Er is zo veel om uit te kiezen, daarom zijn wij dat ook zeker niet van plan. Wij willen overal van proeven en dat ga je in toekomst ook steeds meer zien op www.happy-tree.nl Ons doel is om onze uiteenlopende creaties met jullie delen om de wereld zo een vrolijker en zachter plekje te maken.







Van jongs af aan zijn we allebei al enorm creatief, sluit ons niet op in een kantoor maar laat onze creativiteit heerlijk zijn gang gaan. We deden dit elk op onze eigen manier totdat we elkaar een jaar geleden leerden kennen, het klikte en binnen een jaar is Happy-Tree ontstaan. Wij genieten volop van het ontwikkelen van creatieve handgemaakte spullen en mensen hier een plezier mee te doen.




Wij hebben een webshop met allemaal handgemaakte en vrolijke spullen, van kinder- tot woonaccessoires. Onze toppers zijn onze Memo-Mory en onze persoonlijke tassenhanger die wij allebei in opdracht maken. Voor de persoonlijke tassenhanger stuur je ons een digitale foto, je geeft je favoriete kleuren aan en je krijgt van ons een prachtige persoonlijke tassenhanger.




Oude (doop)jurkjes, broekjes, rokjes, vestjes, rompertjes, truitjes… noem maar op, wij maken er iets unieks van. Een Memo/Mory voor het hele gezin! Bijna iedereen heeft wel iets van stof waar je speciale herinneringen aan hebt. Die grote rode zakdoek van je vader of je opa, dat eerste pakje van je kleine jongen, of het jurkje voor de feestdagen van je mooie meid. Is het te klein geworden, maar wil je er toch iets blijvends van, dan helpen wij je graag verder. Wij maken van uw/jouw oude kledingstukken een geweldige nieuwe Memo/Mory!! En dan hebben we nog de prachtige Dreutels!




Maak kennis met deze originele, uitdagende creatie!! Deze prachtige vilten Dreutels doen het goed in ieder interieur, maar zijn ook in kinderkamers een ware must-have! Je kunt de Dreutel gebruiken als toevoeging aan kussens op je heerlijke bank. Maar ook als kleurrijke en stijlvolle woondecoratie misstaat een Dreutel zeker niet. Daarnaast is een Dreutel natuurlijk een fantastisch speelkameraadje voor je kind. Heerlijk om tegen aan te kruipen of om lekker mee te stoeien. Een Dreutel kan voor iedereen!

Maar er is nog veel meer te vinden in onze webshop van gehaakte mutsjes, luier etuis tot aan kinderkamerkunst, alles handgemaakt.



We zijn druk bezig om voor de Diezijn-Leuk markt op 1 april leuke paascreaties te maken.

Als afsluiter kunnen we alleen maar zeggen neem vooral iets van stof mee waar wij voor jou een Memo-Mory van kunnen maken of een leuke foto voor een persoonlijke tassenhanger. Wij hopen op mooi weer op 1 april en wij gaan in ieder geval genieten van Diezijn-Leuk.

www.happy-tree.nl



Groetjes,

Annemiek en Miranda


Diezijn leuk! hip en handgemaakt markt, koopzondag 1 april Vismarkt Groningen 11.00-17.00 www.diezijn-leuk.nl

1 opmerking: