donderdag 28 juni 2012

Impressie van diverse markten

We zijn alweer halverwege het jaar, het is eindelijk mooi weer en de meeste markten zitten er weer op. Graag laat ik jullie nog even mee proeven met de laatste 3 markten: Textiel dagen in borg Verhildersum te Leens; wol in de hoofdrol te Haren en het Quiltfestival wat plaats vond op Roakeldais in Warffum.

Textieldagen Verhildersum in het hemelvaart weekend 2012:Mijn kraam in de tent, textieldagen Leens Ik stond er samen met Iboy's mohair, Blomsterstuga en de Wolstudio. Super gezellig!


Tijdens de Textieldagen kun je gratis aanschuiven bij diverse workshop. Ik gaf deze keer een workshop vilten, waarbij er echte blaadjes werden meegevilt.


Je kunt er van alles mee, met die gevilte blaadjes zoals hier in mijn kraam: oorbellen
Leuk om slechts in 1 oor te dragen en in bijvoorbeeld het andere oor een bijpassend knopje.


Het resultaat van 1 van de workshop volgers.
 Je kon er ook paper piercen met Alie van de Wadd'n quilters. Zweeds borduren met Dita van Blomsterstuga en een armband haken met een licht soort Zpagetti achtig materiaal met Siemke van de Wolstudio.

 Deze mevrouw kocht een paarse wikkel kol, die ik net de week daarvoor gevilt had. Hij stond haar dan ook perfect. Zo leuk dat ik er een foto van moest maken. Ik hoop dat ze er veel plezier van zal hebben. Ik heb 'm met veel plezier gemaakt van merino vol en katoen.

Wol in de hoofdrol pinksterzondag 2012 de natuurtuin in HarenTijdens wol in de hoofdrol liepen de schapen stempels van Little-Z zo de kraam uit, wat wil je met al die wol gekken?


En met mijn grote verzameling leuke stempels had ik kleine pakketjes gemaakt met kado tags en een paar meter divine twine in bijpassende kleur.En dat voor maar 2,50. Ik zal binnenkort een nieuwe voorraad maken, ook voor in de webshop.


 De papaver broches heb ik in alle kleuren van de regenboog gemaakt, hier een roze ( van mijn nieuwe voorraad merino wol )

Quiltfestival 2012En dit was mijn kraam op het 3 daags quiltfestival in Warffum


Op het Quiltfestival vond je natuurlijk vooral veel Quilts, inspiratie en mooie stoffen.


Maar ook een hele leuke expositie van het Kunstencentrum in Groningen. Dit prachtige werk is van Ida Schiphouwer. Waar bij fragiele hele, en gebroken balletjes glas meet vervilt zijn in een prachtig kunstwerk.


Heb je nu toch wel heel veel zin, om ook eens zo'n leuke markt te bezoeken, dan kun je of wachten tot volgend jaar ( en voor het Quiltfestival zelfs 2 jaar wachten ) of naar bijvoorbeeld het festival der zoete verleidingen gaan in Sleen. Op 8,9 en 10 Augustus vind je er alles op het gebied van eten, servies, zoetigheid. Kortom echt iets voor lekkerbekken. Mijn kraam zal dan ook grotendeels een 'eet'thema hebben. Met leuke theemutsen, ovenwanten, lekkere theetjes en ander zoetigheid.

Kun je niet zo lang wachten, kom dan naar Garnwerd op zaterdag 14 Juli waar ik sta op de kunstmarkt.

In mijn agenda vind je ook alle andere markten en meer informatie.
  
 

2 opmerkingen:

  1. Leuke markten had je, Nynke! En prachtige dingen in je kraam!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke impressie! En zo leuk om mijn stempels te zien liggen :)

    BeantwoordenVerwijderen