maandag 18 november 2013

Etsy pop up store " winterwinkel" AmsterdamWinter Winkel: Etsy verkopers gaan 10 dagen live!

Het Ka-ching Collectief opent, in samenwerking met Etsy, op 22 november in Amsterdam een pop-up winkel met handgemaakte en vintage cadeaus die normaal alleen online te koop zijn. Rondom de feestdagen is het een uitdaging om originele cadeaus te vinden. Dankzij de Winter Winkel is dit geen enkel probleem meer. Dus op naar Amsterdam voor leuke cadeautjes voor in de schoen, de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom.Winter Winkel in Toonzaal Het Grote Avontuur
In de pop-up shop in het pand van Het Grote Avontuur aan de Haarlemmerstraat 25 worden producten verkocht van twintig ontwerpers en verzamelaars die een webwinkel hebben op Etsy. Men is steeds meer op zoek naar unieke en persoonlijke cadeaus. Handgemaakte en vintage cadeaus winnen hierdoor aan populariteit. De Winter Winkel biedt precies dit: producten van hoge kwaliteit, gemaakt of verzameld door Nederlandse zelfstandigen. 

La Farme


Etsy is een wereldwijde marktplaats voor handgemaakte en vintage artikelen. Op dit platform heeft iedereen de mogelijkheid een online winkel te openen en zelfgemaakte, zelf ontworpen of vintage items te verkopen.

fairytaleshop 


Ka-ching Collectief: Meer Ka-ching!
Het Ka-ching Collectief is een samenwerkingsverband tussen ondernemende Etsy verkopers. Naast de Winter Winkel organiseren zij diverse activiteiten rondom online aanwezig zijn. Als gezamenlijk doel hebben zij uiteindelijk meer verkopen, oftewel: Ka-ching! Niet meer alleen achter de computer zitten, maar krachten bundelen en samen ondernemen. Zo organiseerden zij al eerder een Internationale Craft Party en een Productfotodag. Kijk voor meer informatie op http://kachingcollectief.wordpress.com/

Puur anders


Ik ben zo'n geluksvogel dat mijn producten tussen al die andere fantastisch mooie producten tijdelijk te koop zijn in de winter winkel. Dus was Groningen altijd te ver, en had je mijn producten altijd al eens 'live' willen zien of is het weer hoog tijd voor een dagje Amsterdam. Kom dan langs bij het Ka-ching collectief. De winkel is geopend van 22 november tot 2 december. 

impressie van de deelnemers aan de winterwinkel


1 opmerking:

  1. Wat een superinitiatief! Wie wil er nou geen kadootjes kopen in zo'n winkel. Etsy Life! Ik hoop dat het ook nog eens in Groningen gaat gebeuren.

    BeantwoordenVerwijderen