vrijdag 15 november 2013

Zeldzaam mooi winter evenement i.s.m Diezijn leuk! én handgemaakt markt
Kom naar het Zeldzaam mooie winterevenement  i.s.m Diezijn leuk! en handgemaakt markt  zondag 17 november in en om het kasteel van Culture club de Haere in Olst. Genieten van een ontspannen ambiance, muziek,  lekker eten en een bijzonder markt, met meer dan 30 kramen aan creatief vakmanschap van ontwerpers uit Nederland. Hier vind je vast en zeker dat speciale cadeau voor de feestdagen. Het evenement is van 11.00-17.00 uur en de entree is gratis.


Speciale gast deze dag is de Amsterdamse Singer songwriter Habiba, om 14.00 zal zij binnen een optreden geven. Habiba maakt lichtvoetige en dromerige liedjes waarbij ze met de harp op een speelse en ritmische manier de genres pop, jazz, blues en folk gebruikt om intieme en originele muziek te maken.  Naast deze muzikale opluistering wordt je ook vermaakt door improvisatie theater Prettig ontregelt, waarzegster  en hennapainter Zeyna en komt Rudolph het rendier een bezoekje brengen aan de markt. Het complete programma en alle standhouders vind je op www.zeldzaammooi.com

Singer Songwriter Habiba
Met het Zeldzaam mooie winterevenement willen we een Podium bieden aan ontwerpers uit de Benelux, dit deed Ilse Neusink al vanuit zeldzaammooi.com waar je online diverse shops vind onder 1 dak,  met heel uniek 1 afrekenpunt. En sinds dit jaar dus ook met ondersteunende evenementen. 

Deelnemer Wol en JoDeelnemer Little Kings
Op 2de pinksterdag vond de eerste samenwerking tussen Diezijn leuk! handgemaakt markt en Zeldzaam mooi plaats in Schalkhaar. Dit was een zeer succesvolle aftrap. De combinatie van unieke producten, muziek, theater, ontspanning en lekker eten sloeg aan bij de enthousiaste bezoekers.

Impressie Zeldzaam mooie evenement Schalkhaar
 Graag tot ziens zondag  op de Haereweg 4 net buiten Olst. Culture club de Haere is al vanaf  10 uur geopend en serveert deze dag weer heerlijke huisgemaakte en biologische producten.

Voor meer foto's van deelnemers en activiteiten op het Zeldzaam mooie winter evenement neem oo een kijkje op Facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten