zondag 1 december 2013

Kom je mee oldschool aftellen tot de kerst ?

Je kent ze vast wel, die adventskalenders die ons helpen aftellen tot Kerst. Vroeger met kleine glitterplaatjes  of zelfs chocolaatjes achter de deurtjes. En nu online en nog leuker.


De Samenspinsels Online Adventskalender is een geweldige tournee langs 24 gratis, creatieve tutorials, patronen, give aways, printables en andere inspirerende verrassingen!
Op deze  manier worden ook de dagen voor Kerst een feest.

Op 6 december zal ook op mijn blog een vakje open gaan. met iets leuks om te doen....En meer verklap ik niet.


Hoe werkt de Samenspinsels Online Adventskalender?
Via de link achter de vakjes van de kalender geven verschillende bloggers, gedurende 24 dagen, iedere dag gratis een werkbeschrijving, patroon goede tip of give-away weg. Elke dag kun je dus een nieuwe verrassing openen. En al is de verleiding groot om ze allemaal tegelijk te openen, je moet geduldig zijn want elk vakje opent op een andere datum.


Samenspinsels is een groep Nederlandse, creatieve bloggers. Wij vormen samen een platform voor creativiteit: we willen elkaar en anderen inspireren, van elkaar leren en vooral de wereld een beetje leuker maken.

Wij, de meiden van Samenspinsels, kennen elkaar via swap-bot (toen nog onder de naam Dutch Swappers). In 2011 maakten we onze eerste Adventskalender (je kunt hem hier als boek bekijken). En vandaag, met een nieuwe naam, Facebookpagina én blog, starten we met de Samenspinsels Adventskalender 2013!


Wij hopen ook dit jaar weer veel mensen te inspireren tot een creatieve Advents-tijd! Dus deel dit bericht op Facebook, forums, blogs en nieuwsbrieven!
Het is een bloghop, dus met de HTML-code onderaan de kalender kan jij deze ook op je eigen blog plaatsen en jouw lezers laten meegenieten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten