dinsdag 10 december 2013

Kom zondag zien, doen en shoppen! In Groningen


Nee, het is geen kerstmarkt

Het Kunstencentrum aan de Walstraat 34 in Groningen organiseert op zondag 15 december 2013 van 11 tot 17 uur geen Kerstmarkt. Maar wel een hele leuke markt waar je van alles kan doen, zien en shoppen. Kunstenaars en creatieve ondernemers bieden zelfgemaakte producten aan, voor bijzondere cadeautjes voor jezelf of voor een ander.

Maar misschien maak je liever zelf wat? Je kan gratis meedoen met de verschillende workshops! Blaas je eigen glazen kerstbal, leer kleurige pesto maken, of kom eco-printen. Maar je kan ook een mal ontwerpen en gieten voor een metalen ornament in je boom, of poëtische wenskaarten maken.Ieder half uur starten ander workshops waar je aan mee kan doen. En terwijl je wacht op de volgende workshopronde kan je shoppen op de begane grond en in de Basement, wat lekkers eten of genieten van de muziek. Of je ruilt je blauwe kerstballen in tegen rode in de Kerstballenruilboom.

Zien, doen, beleven en shoppen, zodat je straks helemaal klaar bent voor de kerst. Maar nee, het is geen kerstmarkt, want daarvan zijn er al genoeg!

Ben je nieuwsgierig naar al leuke deelnemers en de gratis workshops kijk dan ook even hier. Ik geef zelf een workshop eco printen. Waarbij we eerst een klein hoesje vilten voor een waxinelichthouder en deze vervolgens gaan bedrukken met diverse plantmaterialen. De workshop duurt een half uur, maar je moet wel een uurtje wachten voor je je pakketje weer kan uitpakken en het wonder van het eco printen kan aanschouwen.

In de tussen tijd kun je lekker winkelen in het kunstencentrum of 1 van de andere extreem leuke workshops volgen. Het zijn allemaal workshop die je normaal gesproken niet zo snel voorbij ziet komen en dan mag je ze ook nog eens allemaal gratis komen volgen. Wat een pret!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten